Een prima verhaal met een paar verrassende wendingen.
Nadat Petra felle kritiek heeft gekregen op de verfilming van haar boek, zit ze in een writersblock en met weinig zelfvertrouwen.
Omdat het geld opraakt besluit ze naar een afgelegen cabin te gaan aan een meer om in alle rust aan haar nieuwe boek te schrijven.
Midden in de nacht staat rechercheur Nathaniel Saint voor haar deur en haar inspiratie wordt weer aangewakkerd.
Ze houdt contact met Nathaniel waarbij de realiteit en fantasie al snel door elkaar heen beginnen te lopen.
Als je meer van Colleen Hoover hebt gelezen dan herken je haar snelle en vlotte schrijfstijl die ook makkelijk leest.
Is het haar beste boek, nee, is het een slecht boek, nee ook niet.
Een prima verhaal met een paar verrassende wendingen.
Als je fan bent van deze schrijfster dan zou ik het ook zeker gaan lezen.
Bedankt @zomerkeuning voor het sturen van het E-book.
Is het haar beste boek, nee, is het een slecht boek, nee ook niet.
Een prima verhaal met een paar verrassende wendingen.
Als je fan bent van deze schrijfster dan zou ik het ook zeker gaan lezen.
Bedankt @zomerkeuning voor het sturen van het E-book.