Een boek met veel potentie
Ik was niet bekend met het dystopische genre. Maar dat het over heksen ging sprak me toch wel aan. Ik heb dit boek gekregen van de schrijfster om er een recensie van te schrijven voor de blogtour.
Het is een verhaal wat zich afspeelt in 2320, waarin verschillende werelden samenkomen.
Een dorp Salem waar bijna geen gebruik gemaakt wordt van technologie. En dan de wereld waar juist veel technologie is. De werelden worden erg goed besproken, net als het gevoel van Nona. De heksenjacht wordt goed besproken net als de angsten die daarbij komen kijken. Sommige aspecten van het verhaal komen vluchtig aan bod. Maar het verhaal is zo lekker geschreven dat je je helemaal inleeft.
Tegen het einde van het boek ging het verhaal erg snel. En was het in 1x afgelopen.
Omdat het een novelle is gaat het verhaal erg snel en komen niet alle dingen goed aan bod. Maar het is een fijn boek om tussendoor in 1 ruk uit te lezen. Mocht dit verhaal uitgewerkt worden tot roman, dan zal ik hem zeker nog een keer lezen!