Een erg mooi magisch verhaal over Prinses Primula die het koninkrijk van Floralia moet redden. Dit kan ze alleen doen door de heks van Eruca te verslaan. Dit doet ze met hulp van haar onderbewustzijn en haar overleden broer Dio.

Op de cover staat prinses Primula en haar broer Dio met om hen heen een donkere omgeving. Het boek is vanaf het begin tot het einde erg spannend. Je maakt de reis mee met Prinses Primula die erg eenzaam is. Ze krijgt contact met de geest van haar overleden broer Dio, die haar verteld wat er gebeurd is en hoe ze het recht kan zetten. Het boek is erg beeldend geschreven, je ziet het hele verhaal gebeuren. De omgeving wordt met veel details omschreven. Je voelt bijna de gevoelens van prinses Primula. In het boek staan een paar illustraties die laten zien waar de tekst over gaat. De tekst is erg fijn geschreven, per hoofdstuk heb je een deel van het verhaal gelezen. Je zou het in één keer uit willen lezen om te weten hoe het afloopt.

Het verhaal is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Het is een avontuurlijk verhaal over koppigheid, doorzettingsvermogen en geloof in je eigen kunnen.

Reacties op: Spannend maar mooi boek

1
Prinses Primula en de heks van Eruca - Petra Thomas
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken