Advertentie

Niet alleen leuk om te lezen...ook heel mooi in de Boekenkast. Prachtboek vanbinnen en vanbuiten.

Wanneer Lorna en Verloofde Jon opzoek gaan naar een perfecte locatie voor hun Huwelijk komen we terecht in Cornwall bij Pencraw Hall of ook wel Black Rabbit Hall genoemd...een mysterieuze plaats waar veel gebeurtenissen plaatsvonden,althans dit heb je al snel door wanneer je begint te lezen. Het boek neemt je meteen mee in een film.. vanaf bladzijde 1 zie je alles voor je en blijf ik voor mijn gevoel ergens rondwalen in een spannend sprookje.... je wilt blijven lezen.

Tussendoor keren wij dan ook terug naar de 60's waar de Familie Alton vaak hun zomer in Pencraw Hall doorbrachten... waar er heel wat vreemde en fatale gebeurtenissen plaats vinden.... Heeft het ene met het andere te maken?? Vol Spanning gaan we verder in het meeslepende verhaal.

Nooit zal Pencraw Hall nog hetzelfde zijn...

Intussen blijft Lorna zeer geboeid door dit gebouw maar Jon voelt zich er niet goed bij... Lorna besluit dan ook alleen terug te gaan om meer over en in dit gebouw te kunnen ontdekken die voor haar gevoel zeer bekend is uit haar verleden...wat zal Lorna hier allemaal ontdekken??

Een mooi avontuur die een mooie score verdient.

Reacties op: Mooi in twee opzichten

84
Het huis op de heuvel - Eve Chase
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 12,50 Bestel het e-book € 7,99
E-book prijsvergelijker