Advertentie

Als ik dit boek een 5+ score kon geven deed ik dit meteen ,deze hoort absoluut tot mijn favorieten.
Ik lees heel vaak boeken over WOII .. telkens bezorgen deze mij kippenvel maar nog nooit eerder liet ik een traan...bij deze wel.

De opstelling van dit boek is ook absoluut een topper... men kan zeer mooi en duidelijk de Gedichtjes die de vriendinnen van Alie in haar Poëzie Album schreven lezen,door deze vertoning voel je nog meer mee en keer je precies zelf terug in de tijd.

Bij alles wat je leest in dit boek krijg je een beeld ,je ziet alles gebeuren waardoor dit soms tot een emotioneel hoogtepunt komt.

Heel mooi dat de Vriendinnen ook herinnert worden door middel van verhalen en ervaringen in tijden van de Oorlog ,vriendschap was toen ook heel belangerijk en men wilde zo graag bij elkaar kunnen blijven...., maar helaas.. 1 voor 1 worden de meiden gescheiden.... opgehaald...op transport naar de verschrikkelijke Werkkampen. Veel overleven dit helaas niet,uit dit boek amper 6 mensen...uit het gezin van Alie ....enkel de oudste Zus.

Laat je meeslepen in het verhaal van Alie ... de Oorlogsjaren in Amsterdam.. een boek die je niet opzij kunt leggen... 1 woord wauw!!

Reacties op: Topper

31
Zoo lang ik hoop te leven - Claudia Carli
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker