Een heerlijk tussendoortje!

whatmarloesreads whatmarloesreads
28 mrt 2024

Wat een tof concept kent dit boek. Een verhaal geschreven door 5 verschillende schrijfsters, zo bijzonder! Elk personage is geschreven door een andere auteur. In eerste instantie moest ik even wennen aan de hoeveelheid personages (normaal gesproken lees ik niet vanuit meer personages dan een dual POV), maar gelukkig zijn de karakters heel verschillend en kon ik ze al snel uit elkaar houden. Wat ik ontzettend knap vind, is dat het helemaal niet lijkt alsof er meerdere auteurs aan het boek hebben gewerkt. De verhalen lopen vloeiend in elkaar over, alsof ze door één en de zelfde persoon zijn geschreven. Petje af voor deze afstemming, dames!

Ik vond het mooi om te lezen hoe de bewoonsters van onbekenden met een gemeenschappelijk doel naar vrienden ontwikkelen. Daarnaast maken de personages ook allemaal een individuele ontwikkelingen door in dit relatief korte verhaal. Dat is dan ook gelijk mijn enige minpuntje: het boek had wat mij betreft veel langer mogen zijn. Kortom, een heerlijk tussendoortje om in een avondje (of weekend) uit te lezen! Heel erg bedankt voor dit toffe recensie-exemplaar @verhalenfabriek @juul_deverhalenfabriek

Meer recensies van whatmarloesreads