Een must-read voor romcom lovers!
Poppy is chefkok in haar eigen restaurant, Dallas een beroemde ijshockeyspeler. Wanneer Poppy in een koffietentje Dallas letterlijk tegen het lijf loopt, helpt hij haar uit de brand door haar vriend te spelen. Na dit voorval blijven ze elkaar echter tegenkomen. In het kleine stadje gaan de geruchten over de twee al snel rond. Ze hebben allebei een reputatie te redden, dus besluiten ze elkaar verder te helpen door een neprelatie aan te gaan. Maar hoe closer de twee worden, des te ingewikkelder hun neppe relatie wordt..
Dit is misschien wel mijn nieuwe favoriete romcom! Want zeg nou zelf, een combinatie tussen de fake dating en sports romance tropes klinkt toch perfect?
Al vanaf de eerste bladzijde zat ik helemaal in het verhaal. Het boek opent sterk met de (wat mij betreft) hilarische ontmoeting tussen Dallas en Poppy. Ik vond het zo tof dat hij spontaan meeging in Poppy’s toneelspel en zij niet doorhad dat ze te maken had met een beroemdheid. Hoewel het natuurlijk van het begin af aan al duidelijk is dat de ‘fake’ in fake dating niet zo nep blijkt te zijn, blijft het toch spannend en leuk om te lezen hoe ze uiteindelijk bij elkaar komen.
Ook de schrijfstijl van Courtney Walsh is echt heerlijk. Het boek zit vol mooie quotes en humor. Ik heb dan ook voortdurend hardop moeten lachen en ik heb op ongeveer elke pagina wel iets gearceerd. Door de dual POV komen de persoonlijke problemen van de karakters wat meer naar voren, wat voor meer diepgang in het verhaal zorgt.
En kan ik trouwens de oma van Dallas adopteren? Wat een schatje is dat!
Het spontane liefdescontract is nu al zeker weten een van mijn favoriete boeken van 2024. Het is een echte must-read voor romcom lovers!
Enorm bedankt @kokboekencentrum.romans voor het pakketje met het boek en dat ik mee mocht doen met de blogtour. Ik kan niet wachten op de volgende Courtney Walsh!