Bloedbruiloft - Tegenvaller

Wilma 18 juni 2022
Dit boek was voor mij echt een tegenvaller, nadat ik al heel veel boeken van Lisa Gardner heb gelezen. De hele serie met DD Warren en Tessa Leonie heb ik verslonden en ze praktisch allemaal 4 sterren gegeven. Nu begon ik vol verwachting aan het boek Bloedbruiloft, wat ook deel uitmaakt van een serie over Quincy en Raine. ben ik niet tegengekomen en Quincy had meer een bijrol. Maar dat is allemaal niet zo erg; het feit dat dit boek zo rommelig is geschreven, vol met geweld, ruwe sex (behoorlijk vrouwonvriendelijk ook als je het mij vraagt) en ongeloofwaardige gebeurtenissen. Het leek meer op een mengelmoes van een bouquetreeksromannetje met een cowboyverhaaltje. Ik zag nu dat dit het allereerste boek is van Lisa Gardner en gelukkig is ze later dus beter geworden. Ik ga deel 2 van deze serie ook nog lezen en hoop dat dat beter is, zoniet dan laat ik deel 3 voor gezien en vestig ik mijn hoop op haar laatste nieuwe boek. Dit boek krijgt van mij maar 2 sterren.

Meer recensies van Wilma