Meer dan 4,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Goed verhaal, haast proza

Makele 30 september 2018
In 1 adem uitgelezen.....
Wat een literair feestje man man het is om te smullen. Maarten is me er 1 of 2 in dit geval. De ontwikkeling van het hoofdpersonage is geloofwaardig, en al de Stem eerst wat onwennig, had ik snel door dat de sten de schrijfster zelf is. Geniaal. Zeer origineel verhaal, dat goed in elkaar steekt. Het thema van de hypocrisie binnen het bedrijfsleven is goed neergezet. Humor, psychologie, en prachtige zinnen. Schrijfechnisch gezien écht heel geweldig. Alle personages worden goed uitgewerkt en het verhaal sluit naadloos in elkaar. Het einde is zeer sterk en vraagt om meer! Kom maar door met het vervolg.

Reageer op deze recensie

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.