Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

7 april 2019: de Nachtlezer is weer on-line

op 07 april 2019 door

Eind februari sloeg het noodlot toe: mijn grote vriend “personal computer” viel uit en wist niet meer de weg naar binnen de vinden. Tsja, daar zit je dan, in the Middle of Nowhere, zonder internet, zonder mail, zonder bank en alle andere handigheidjes zoals buienradar, maar ook: zonder Hebban.

Eerst via de gebruikelijke weg hulp proberen te vinden, maar dat mislukte jammerlijk, dus de telefoon gepakt en een pc-dokter gebeld. Ondanks zijn drukke programma zag hij de ernst van de zaak in, en maakte tijd vrij, hij kwam ak snel voor een nader onderzoek en nam hem uiteindelijk onder de arm mee naar zijn pc-kliniek, waar mijn computer werd opgenomen. Hij werd door de dokter aan het infuus gelegd, hij werd verzorgd en gepamperd, hij werd opgeschoond en diverse andere pilletjes en zalfjes kwamen er aan te pas, maar mijn computertje genas gelukkig goed en mocht snel weer naar huis, waar ik hem met open armen heb ontvangen. 

Tsja, en wat doe je dan als er geen internet meer is? Juist: lezen, lezen en vooral: nog meer lezen… na het werk lekker eten, daarna de afwas en even stofzuigen of een wasje wegwerken, en dan hoppa… met E-reader naar bed en lekker lezen tot de oogjes dicht vallen.

Maar boeken wisselen, dat ging niet, dus moest ik uit de bestaande voorraad op de E-reader lezen, zonder te weten waar het boek over ging.

Maar het leed is weer geleden, ik kan weer online, inmiddels heb ik de elektronische achterstand weggewerkt, en kan ik weer nieuwe boeken downloaden op de E-reader. Ook kan ik mijn verzameling weer compleet maken, want ik lees graag van series, trilogie oid alle afleveringen.
Sinds vandaag heb ik deel 3 van de Rozen-trilogie van Jennifer Donnelly aan kunnen schaffen om de serie compleet te maken. Nog even geduld voor een recensie, maar weet:


AeneA, de nachtlezer is weer online !



Reacties op: 7 april 2019: de Nachtlezer is weer on-line

Gerelateerd