Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Snoek op schoonspringen

op 16 april 2018 door

Snoek op schoonspringen is het tweede deel van de Watervlinders serie. Het eerste deel, Stip het sprintkanon verscheen in 2017. De serie bevat de avonturen van bff (best friends forever) Elvira, Noah, Amely en Anouk. Beter bekend als Stip, Noos, Mel, en Snoek. De vier meiden vormen samen de zwemclub De Watervlinders. Het boek gaat naast schoonspringen en wedstrijdzwemmen vooral over vriendschap.

Het verhaal

Alles is lang aan Anouk. Haar armen en benen, haar vingers en tenen… Alleen haar bijnaam is kort: Snoek! Ze voelt zich als een vis in het water bij zwemclub de Watervlinders. Tot haar grote verrassing is ze geselecteerd voor de topklas van schoonspringen. Als er íemand als een lang potlood van de toren kan springen, is zij dat toch wel! Maar heeft ze dan nog wel tijd om mee te trainen met haar vriendinnen van het gouden guppenteam? En die hoogste springtoren… die is wel heel erg hoog.

Ga naar Anneke Schrijft om meer te lezen over dit nieuwe kinderboek van schrijfster Ellen Stoop



Reacties op: Snoek op schoonspringen

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Ellen Stoop

Ellen Stoop

Ellen Stoop is kinderboekenschrijfster. Ze studeerde Nederlands en later kreeg z...