Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Twaalf

Welkom bij de leesclub rond Twaalf, de debuutroman van Gerrit Janssens (Uitgeverij Ambo|Anthos). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar: leesclub@hebban.nl

Dit is een van de tien verrassingsleesclubs waarbij lezers niet wisten voor welke titel ze zich inschreven. Een blind date met een boek dus!

De boeken zijn allemaal op 13 juli verzonden. Zodra je je boek hebt ontvangen, zoek je de juiste leesclub op en stel je je voor in het Café. De rest van de maand juli kunnen jullie lezend met je blind date doorbrengen en kletsend in het Blind Date Café. In augustus start de leesclubdiscussie en die duurt tot ongeveer half augustus. Je recensie mag uiterlijk 20 augustus online staan op de Hebban boekpagina van het boek.

Niet ingeschreven of ingeloot? Meedoen met een eigen exemplaar mag altijd in een Hebban Leesclub. Sluit je aan in het café, waar we starten met een voorstelrondje.

Succes en heel veel plezier!

De uiteindelijk waardering van deze leesclub is 3,8 sterren geworden!

Uitgelichte berichten

Blind Date Café

13 juli 2017 55 reacties

Stel een vraag aan Gerrit Janssens

13 juli 2017 19 reacties

Leesclubdiscussie - spoilers toegestaan

13 juli 2017 142 reacties

Eindoordeel

13 juli 2017 13 reacties

Deelnemers leesclub

Wat we lezen

Twaalf

Twaalf

26


Coordinator

Demi Schoonenberg

196 volgers
694 boeken
31 favoriet
Hebban Recensent

 

Meer informatie

Gesponsorde boeken