Advertentie
Boekenblog

Boekenmonster

Boekenmonster

Als boekenmonster verslind ik vele boeken per jaar. Lezen lijkt misschien een individuele activiteit, maar juist het delen van leeservaringen heeft me zo veel meer gebracht. Nieuwe leestips, leeservaringen en inzichten bij gelezen boeken zorgen ervoor dat ik nog meer plezier uit het lezen haal. Op Boekenmonster deel ik mijn leeservaringen met jullie.

Over mij
Mijn naam is Merel, ik ben 32 jaar oud en woon in Culemborg met mijn partner, twee agaporniden (Skyler en Walter) en drie kippen (Dodo, Dino en Doris). Ik hou van tuinieren, muziek, gamen, bordspelletjes, ballet en viool spelen. Mijn grootste hobby is natuurlijk lezen. Ondanks dat mijn boekenkasten al aardig uitpuilen, weet ik toch nog steeds nieuwe boeken het huis binnen te smokkelen.

Op Hebban vind je me verder nog bij de SFF-club en als recensent non-fictie. Daarnaast doe ik graag mee met leesclubs (al dan niet als coördinator).

Je vindt me ook op Twitter (klik op "Bekijk de website" hieronder).

Bekijk de website

Uitgelichte berichten

Leeslijst 2020

01 februari 2020 14 reacties

Juni
Ik geloof dat ik nog nooit zo veel gelezen heb als in mei. Deze maand ga ik dat beslist niet evenaren, want op de eerste dag van de maand na is het nu wel gedaan met vrije dagen, ik werk weer op...

Buddyread Monsterproject: De boeken van Firmin

27 oktober 2019 103 reacties

Laatst las ik het boek Firmin van Sam Savage en besprak dit in een leesclub op Hebban. In het boek wordt er in de kelder van een boekenwinkel het ratje Firmin geboren. Hij blijkt een groot...

Eerdere berichten


Wij horen bij Boekenmonster

 

Meer informatie