Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Escaperoom: De bibliotheek

op 23 februari 2019 door

Je hebt de hele middag in de bibliotheek zitten lezen. Het boek was zo spannend, dat je je helemaal in de wereld van het verhaal verloor! Op de echte wereld heb je even niet zo goed gelet. Totdat het licht ineens uitgaat en je de deur dicht hoort klikken. Je hoort het geluid van een sleutel die één, twee keer ronddraait. Je weet de weg, dus snel haast je je in het donker naar de deur. Je roept nog, maar de bibliothecaresse is al weg. Daar sta je dan. Alhoewel het de droom van elke boekenliefhebber lijkt om opgesloten te zitten in de bibliotheek, merk je al snel dat de realiteit tegenvalt. Je hebt honger en dorst, maar natuurlijk is er in de bibliotheek nog geen koekkruimel te vinden. Je wilt weg, maar hoe? Dat je het gewone slot met je haarspeld open krijgt, geloof je nog wel, maar hoe zit dat met het cijferslot? Kun jij de code ontcijferen en de bibliotheek uitkomen?

Terwijl je het cijferslot goed bestudeert, valt je ineens iets op. Op de muur, onder het cijferslot, voel je iets. Een eerste aanwijzing: 

b8b047732fa78f93198e9b7ac4605b44.png

Hmmm, misschien ligt er ergens in de bibliotheek wel een boek dat kan helpen?

Doe jij mee met deze digitale escape room? Lees hier nog even de instructies.

De volgende puzzel verschijnt morgen!



Reacties op: Escaperoom: De bibliotheek