Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

NetGalley: Summer Wedding

op 23 mei 2023 door

Begin februari kreeg ik een mailtje van een voor mij onbekende afzender met als onderwerp ‘ Sarah Morgan's SUMMER WEDDING now on Netgalley!’ De e-mail werd snel gelezen en toen ik zag dat er een widget (een directe link naar het boek op NetGalley) in zat werd de e-mail meteen van een vlag voorzien zodat ik ‘m makkelijk terug kon vinden.

In de mail stond ook nog het volgende: As you’ve enjoyed Sarah’s books in the past, we would be so grateful if you would consider reading and reviewing SUMMER WEDDING. Ja echt in hoofdletters ook!

Natuurlijk doe ik dat graag! Dus niet veel later downloadde ik het boek dan ook. Pas na het downloaden zag ik dat het een pdf file was en geen epub of drm-file en ik dit dus niet op mijn e-reader kon lezen, toen heb ik vanuit NetGalley het boek naar mijn Kindle-email adres gestuurd zodat het in de Kindle app op mijn iPad komt te staan en het op die manier te lezen is.

Dat het boek nog niet de eind opmaak had was ook goed te zien want de hoofdstukken liepen in elkaar over met enkel in een ander lettertype het nummer en de hoofdpersoon tussen de tekst. Dat deerde mij totaal niet, het was weer een fijn Sarah Morgan boek waar niet een vrouw, maar drie vrouwen een rol in speelden.

377ef620cbce40138d3f32295ae21fb2.jpgOver de auteur

Sarah Morgan is een door de Sunday Times en USA Today uitgeroepen bestsellerauteur van hedendaagse romantiek en vrouwenfictie. Van haar boeken zijn meer dan 21 miljoen exemplaren verkocht en haar kenmerkende humor en warmte hebben haar fans over de hele wereld opgeleverd.  Haar boeken zijn vertaald in 28 talen en ze heeft sterren recensies gekregen van Publishers Weekly, Booklist en Library Journal.

Sarah woont in de buurt van Londen, en als ze niet aan het lezen of schrijven is brengt ze graag tijd buiten door, wandelend of op haar mountainbike. Ze stopt vaak om foto's te maken, tot grote ergernis van haar familie..  

3f75e985e50a0ebf961f8469c26cb553.jpgOver het boek

Een familiehuwelijk

Catherine Swift is een bestsellerauteur van romantische fictie, maar haar persoonlijke verhaal is helaas minder succesvol: door drie mislukte huwelijken is haar relatie met haar dochters enigszins gespannen. Catherine is nu opnieuw verloofd en rekent erop om met deze bruiloft in haar villa op Corfu de familie eindelijk samen te brengen.

Een zomer vol geheimen

Adeline kan niet geloven dat haar moeder voor de vierde keer gaat trouwen, of dat er van haar verwacht wordt dat ze erbij is. Het brengt de pijn terug van haar moeders ontrouw en de baby die daarvan het gevolg was. Niet dat ze haar halfzus Cassie de schuld geeft, maar ze heeft ook nooit geprobeerd haar goed te leren kennen. Cassie, aan de andere kant, is opgetogen over het nieuws van haar moeder - ze heeft Catherine's veerkracht altijd bewonderd, en is nieuwsgierig om de mysterieuze bruidegom te ontmoeten. Cassie heeft zelf ook een geheim en een zomer op Corfu zal haar de tijd geven om alles te verwerken.

Een kans om opnieuw te beginnen

Als de gasten op het eiland aankomen en de grote dag nadert, begint Catherine geheimen uit haar verleden te onthullen, en plotseling realiseren zowel Cassie als Adeline zich dat ze hun moeder helemaal niet kennen ....

f7db6ab83c6e16d5e2ba1848a3cdcae9.jpg

In de USA is het boek uitgekomen onder de titel The Island Villa, in de UK komt het donderdag 25 mei uit onder de titel Summer Wedding.

Leeservaring

Ik heb de meeste boeken van Sarah Morgan gelezen en geniet altijd van haar boeken. De eerste hoofdstukken geven altijd een uitgebreide achtergrond van de hoofdpersonen, in dit boek hebben we er drie. Catherine, Adeline, die haar oudste dochter is, en Cassie haar jongste dochter.

De hoofdstukken belichten elk van hen om de beurt en dat maakt het leuk, want je leest en ervaart het verhaal echt van verschillende kanten.

Catherine is helemaal klaar met het schrijven van romans en schrijft in plaats daarvan een misdaadroman, haar uitgever heeft ze hierover nog niet ingelicht en daar is ze toch wel een beetje nerveus over, en dat zo vlak voor haar huwelijk.

Adeline, die relatietherapeute en zeer analytisch is, heeft net haar relatie verbroken en kijkt in zekere zin uit naar een reis naar Corfu, maar veracht aan de andere kant haar moeder omdat ze voor de vierde keer trouwt, ze vraagt zich ook af wie die man zal zijn. Aanvankelijk was ze niet van plan om te gaan maar haar vader heeft haar overgehaald om dit toch voor haar moeder te doen.

Cassie, die is opgegroeid op Corfu, kan niet wachten om naar huis te gaan en haar moeder te ontmoeten, ze kijkt er alleen niet zo naar uit om haar zus te ontmoeten.

Er gebeurt veel en er komen veel geheimen op tafel waardoor het een interessant en plezierig boek wordt. Ik had een paar vermoedens en daar had ik gelijk in, betekent dit dat ik te veel boeken van Sarah Morgan heb gelezen? Misschien wel maar ik heb toch weer erg genoten van dit boek dus ik zal haar boeken lekker blijven lezen!

Ik beoordeel de boeken via de CAWPILE-methode: Characters (Karakters) | Atmosphere (Setting) | Writing style (Schrijfstijl) | Plot (Plot) | Intrigue (Boeiend) | Logic (Geloofwaardig)| Enjoyment (Leesplezier).

C = 8 | A = 8 | W = 8 | P = 8 | I = 8 | L = 8 | E = 8 | Score 8,00 = 4 sterren

Leesfragment



Reacties op: NetGalley: Summer Wedding

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Sarah Morgan

Sarah Morgan

Sarah Morgan is een Amerikaanse schrijfster van vele moderne liefdesromans. Morg...