Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

NetGalley: The Christmas Trip

op 11 november 2022 door

In de nieuwsbrief van One More Chapter zag ik dit boek langskomen en ik dacht maar dat is toch het boek wat ik een tijd geleden heb gekocht (en toen nog niet gelezen had) waarom staat het dan nu in de nieuwsbrief met nieuwe kerstboeken?

Toen keek ik nog eens beter en zag dat de voorkant toch echt anders was dan het boek dat ik al in mijn bezit heb. Het is het tweede en laatste deel in de ‘The Christmas Romance Series’ van deze auteur. Ik vroeg het boek dus aan en ging als een dolle het eerste boek ‘The Christmas Swap’ lezen.

377ef620cbce40138d3f32295ae21fb2.jpgOver de auteur

Sandy Barker is een auteur, reiziger en een hoopvolle romanticus met een lange bucketlist, veel van haar reisavonturen hebben een thuis gevonden in haar romans. Ze is ook een fervent lezer, een filmfanaat, een wijnliefhebber en een koffiesnob.

Sandy woont in Melbourne, Australië met haar partner Ben, die ze ontmoette tijdens een reis door Griekenland. Hun liefdesverhaal inspireerde Sandy's debuutroman ‘One Summer in Santorini’, de eerste in de Holiday Romance-serie van vijf boeken bij One More Chapter, een imprint van HarperCollins.

De serie gaat verder in Parijs, Sydney en Bali met Toscane als eindbestemming in de serie. Sandy's romans The Christmas Swap en The Christmas Trip vieren haar favoriete tijd van het jaar, en haar romcom, The Dating Game, speelt zich af in de (fascinerende) wereld van Reality TV.

3f75e985e50a0ebf961f8469c26cb553.jpgOver het boek

Er is weer een jaar voorbij en het is weer kerst. Dit jaar zijn beste vrienden Chloe, Jules en Lucy allemaal verliefd, maar leven ze ver verwijderd van elkaar.

Chloe is smoorverliefd op haar beroemde acteur, Archer, maar na een wervelend jaar in de schijnwerpers van Hollywood, wil ze wanhopig weg en wat quality time samen doorbrengen.

Jules houdt van haar leven in Melbourne – en van de beeldschone wijnmaker Matt – maar een overvol appartement doet haar verlangen naar een eigen plek.

Ondertussen zit Lucy vast in een langeafstandsrelatie, waarbij ze heen en weer reist tussen Colorado en Londen om Will te zien.

Als het plan van Archer om Chloe naar Parijs te brengen mislukt, verrast hij haar door haar vrienden samen te brengen voor een onvergetelijke kerst...

3f75e985e50a0ebf961f8469c26cb553.jpgMijn mening

Het is een grote pre als je het eerste boek van deze serie, 'The Christmas Swap' hebt gelezen, zeker er wordt hier en daar wel in een paar regeltjes verwezen naar vorig jaar kerst maar dat is toch erg summier en het is leuker om de hele voorgeschiedenis van de vriendinnen te weten.

Dit jaar zullen de vriendinnen kerst met of bij hun geliefde vieren, in het geval van Chloe (van origine uit Australië) en Archer (afkomstig uit de UK) zullen ze naar Parijs gaan. Maar een vulkaan op IJsland gooit roet in het eten want alle vluchten vanuit de USA naar Europa, waar ze in LA wonen na het maken van de laatste film van Archer, kunnen dus geen doorgang vinden.

Archer heeft door zijn werk veel rijke vrienden en hij regelt dat Chloe haar vriendinnen met hun partners, en de vader van Jules en Will, samen met hen kerst vieren in een groot huis op het eiland Kauai in Hawaï. Nadat Chloe van de eerste verrassing bekomen is vindt ze dat er wel echt kerst gevierd moet worden en schiet ze in de event planner modus.

Het wordt een gezellige maar anders dan anders kerstvakantie doordat er gesurft, gewandeld en gevaren wordt op een jacht. Helaas laat de paparazzi Archer en Chloe niet met rust en zijn er dus zo nog wat incidentjes. De grootste verrassing bewaard Archer echter voor het laatst en je kan niet anders dan mee genieten met de vrienden. 

Het boek eindigt met een lange epiloog precies een jaar later met kerst en op die manier krijg je een leuk beeld van hoe het de drie vriendinnen en hun partners, en nog een aantal andere karakters uit het boek, is vergaan het afgelopen jaar.

Characters = 8 | Atmosphere = 8 | Writing Style = 8 | Plot = 7 | Intrigue = 8 | Logic = 7 | Enjoyment = 9 | Score 7,86 = 4 sterren

  

Alle boeken van Sandy Barker

The Holiday Romance Series

 

The Christmas Romance Series

 

Standalone



Reacties op: NetGalley: The Christmas Trip

Meer informatie

Gerelateerd