Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

World of Romance Boekenlounge: Sneeuw boven New York

op 08 december 2021 door

Het tweede boek wat ik mocht lezen voor de World of Romance Boekenlounge was een boek dat zich in New York afspeelt. Dit was de hint die we kregen en we gingen allemaal weer naarstig op zoek. Ik kwam eigenlijk meteen het boek ‘Sneeuw boven New York’ van Sarah Morgan tegen en was eigenlijk nogal verrast dat te zien tussen de nieuwe uitgaves van de uitgever. Ik las dat boek al in de december 2019 en zou dus een beetje balen als dit daadwerkelijk het boek zou zijn.

Ik kwam nog een ander boek tegen wat zich ook in de USA afspeelde maar er stond niet echt specifiek New York bij dus ik vermoede dat het dat boek niet zou zijn.

De eerste boeken druppelden bij de lezers binnen en ja het bleek dus Sneeuw boven New York te zijn. Met een vernieuwde cover, ik kan niet anders zeggen een leuke winterse cover, maar toch vind ik de cover uit 2019 leuker.

Ondertussen waren de eerste vragen in de leesclub gesteld en had ik die uit mijn geheugen kunnen beantwoorden, ik heb het boek als e-book op mijn e-reader en kon dus hier en daar even een stukje lezen om mijn geheugen op te frissen.

Mijn boek kwam maar niet aan en ik na wat heen en weer mailen bleek het boek bij een UPS punt, aan de andere kant van het dorp, afgegeven te zijn. De bezorger had hier duidelijk verstek laten gaan want hij was niet bij mij thuis geweest en ook had hij het pakket bij aflevering op het UPS punt niet gescand en wist ik dus niet dat er een pakket voor mij lag. 

Ik heb het boek niet nogmaals gelezen, ik wist er nog genoeg vanaf om de vragen te beantwoorden en een korte recensie te schrijven. Ik heb het boek dan ook geen plaatsje in mijn boekenkast gegeven maar heb het aan een mede Sarah Morgan fan gegeven die toevallig dit zesde en laatste deel uit de serie nog niet gelezen had.

Ik ben overigens groot fan van de boeken van Sarah Morgan en las dan ook recent haar nieuwste boek in het Engels als voorpublicatie via NetGalley. Tegenwoordig schrijft de auteur twee boeken per jaar, een zomer en een winterboek.

3e4d3b8a55cd85a6796237e144c618b8.jpg

Over de auteur

Bestsellerauteur Sarah Morgan heeft tientallen romans geschreven, waarvan er in totaal meer dan 21 miljoen exemplaren zijn verkocht. De warmte en humor die haar boeken kenmerken hebben haar fans bezorgd over de hele wereld. Sarah woont met haar gezin in Engeland, waar de regen haar regelmatig opgesloten houdt in haar werkkamer.

Bekijk de laatste informatie over haar boeken op haar website

3f75e985e50a0ebf961f8469c26cb553.jpg

Over het boek

Omdat ze eindelijk eens die eeuwige verlegenheid wil overwinnen, daagt hondenuitlaatster Harriet Knight zichzelf uit om elke dag iets te doen wat ze eng vindt, zoals kerst vieren zonder haar familie. Maar wanneer ze kennismaakt met haar nieuwe klant, de uitbundige spaniël Madi, voegt ze nog een challenge aan haar lijstje toe: omgaan met Madi's norse hondenoppas, dokter Ethan Black - én met de onverwachte aantrekkingskracht tussen hen!

Ethan dacht dat hij gewend was aan stress en chaos, totdat hij Madi in zijn huis toeliet. Hoe kan één klein hondje zo'n puinhoop veroorzaken? Gelukkig heeft hij een eenvoudige oplossing: hij betaalt Harriet om haar intrek te nemen in zijn New Yorkse appartement en vierentwintiguurszorg te verlenen. Er is alleen niets eenvoudigs aan de gevoelens die ze bij hem wekt...

3f75e985e50a0ebf961f8469c26cb553.jpg

Mijn recensie

Dit is het zesde en tevens laatste deel uit de leuke serie ‘Liefs uit Manhattan’. Alle delen las ik met veel plezier. Zoals alle vrouwen in de boeken van Sarah Morgan draagt ook hondenuitlater Harriet Knight een rugzakje mee, maar ook de mannen hebben allemaal een verhaal. Harriet is erg verlegen en heeft daarom voor zichzelf een challenge bedacht. Ze moet elke dag iets doen wat totaal buiten haar comfortzone ligt. Zo gaat ze tijdens de kerstdagen hond-zitten in plaats van deze met haar familie te vieren. Het hondje, Madi, is een speciaal geval en ook het baasje, Ethan Black, is een geval apart, want waar komt die aantrekkingskracht tussen Harriet en Ethan ineens vandaan?

Grappige scenes op een heerlijke winterse locatie en natuurlijk romantiek. Wat wil je nou nog meer in een boek dat gemaakt is om in december te lezen?

Overigens gaat niet alles zonder slag op stoot, hoe kan het ook anders, het is natuurlijk een Sarah Morgan boek! Het blijft een romantisch feelgood boek, dus natuurlijk heeft het een happy einde!

Characters = 8 | Atmosphere = 8 | Writing style = 8 | Plot = 8 | Intrigue = 8 | Logic = 8| Enjoyment = 8 | Score 8.00 = 4 sterren



Reacties op: World of Romance Boekenlounge: Sneeuw boven New York

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Sarah Morgan

Sarah Morgan

Sarah Morgan is een Amerikaanse schrijfster van vele moderne liefdesromans. Morg...