Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Recensie: Ilse Ruijters - Later als ik dood ben

op 24 september 2020 door

Het verhaal
Elin gaat in een TBS-kliniek werken als sociotherapeut. Ze hoopt zo dichter bij haar onbekende vader te komen, want hij schijnt een TBS-er te zijn. In de TBS-kliniek krijgt Elin met gevaarlijke criminelen te maken. Ze wordt de mentor van Rem, hij is veroordeeld voor een meervoudige moord. Maar Elin gaat verder dan haar functie toelaat.

Haar eigen verleden wordt steeds duidelijker en de puzzelstukjes vallen langzaam op hun plaats ondanks alle geheimen en leugens van haar afstandelijke ouders.

Beoordeling
Een meeslepend boek dat goed in elkaar steekt. Je voelt de onderhuidse spanning en hierdoor wil je het boek snel verder lezen. Ook krijg je een kijkje in een TBS-kliniek en dat is erg interessant.

Het verhaal is geschreven in korte herkenbare hoofdstukken, zodat je weet over welke tijd je leest.

Het personage van Elin is het hoofdpersonage en haar leer je ook goed kennen. Ik heb haar emoties goed gevoeld.

Het slot is perfect in elkaar gezet en het is een verassend einde met een geweldige wending. Ook is het fijn dat je in het laatste hoofdstuk een inkijkje krijgt hoe de situatie is na vele jaren.

De schrijfster won met dit boek de Hebban Award 2017 voor de Beste Thriller en ik vind dat meer dan verdiend!

4 sterren



Reacties op: Recensie: Ilse Ruijters - Later als ik dood ben

Gerelateerd