Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Recensie: Judith Visser - Time-out

op 11 augustus 2019 door

Het verhaal
Dit is het derde boek, de vorige delen zijn ‘Tegengif’ en ‘Tinseltown’.

Kim is inmiddels getrouwd met Manuel en ze hebben een goed huwelijk. Totdat Kim een geheim uit haar verleden aan hem opbiecht. Manuel is zo van slag dat hij een tijdje naar zijn moeder in Duitsland gaat.

In deze verdrietige periode komt Kim een vriendin van vroeger tegen Martine. Ze worden erg close. Maar Martine blijkt hele andere bedoelingen te hebben dan dat ze zegt.

Beoordeling
Dit derde deel is spannender dan het tweede deel. Je blijft doorlezen, omdat je wilt weten hoe het verder gaat. Het verhaal zit goed in elkaar en laat zien dat liefde niet te dwingen is.

Het verhaal wordt geschreven vanuit de personages van Kim en Martine. Zo krijg je een volledig beeld van de situatie. Het zijn twee totale andere personages. Kim is naïef en Martine is gestoord.

Het slot is goed in elkaar gezet. Misschien niet super spectaculair, maar wel erg geloofwaardig.

De titel past perfect bij het boek, Manuel wilde namelijk een time-out in de relatie met Kim.

De cover vind ik helaas niet zo goed bij het boek passen. De cover zou meer passen bij het eerste deel ‘Tegengif’.

Dit boek is extra leuk omdat je QR-codes kan scannen. Je ziet dan locaties waar heb boek zich afspeelt, zodat je een goed beeld kan vormen van de omgeving. Echt een super leuke toevoeging, die ik nog nooit eerder in een boek heb gezien. Top!

4 sterren



Reacties op: Recensie: Judith Visser - Time-out

Gerelateerd