Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Sam McBratney en Anita Jeram - Raad eens hoeveel ik van je hou

op 04 mei 2018 door

Elk jaar zorgt ‘geef een prentenboek cadeau’ ervoor dat er een prachtig prentenboek voor 2 euro beschikbaar is voor alle kinderen in Nederland en Vlaanderen. Hierdoor wordt lezen en voorlezen gestimuleerd. Geletterdheid is een voorwaarde voor succes op school en later in de samenleving. Het doel is dat elk kind een eigen boekenplankje thuis heeft.

Om echt alle kinderen te bereiken die thuis geen boeken hebben, kan je een boek doneren via bepaalde boekhandels in Nederland. Je koopt het boek en vervolgens plaats je het op het boekenplankje in de winkel. De boekhandel zorgt ervoor dat de boeken bij een goed doel terecht komen.

Het prentenboek van 2018 is van Sam McBratney en Anita Jeram met Raad eens hoeveel ik van je hou. Het verhaal gaat over Grote Haas en zijn zoontje Hazeltje, ze willen elkaar laten zien hoeveel ze van elkaar houden. Telkens al Hazeltje iets heeft bedacht, doet Grote Haas er een schepje bovenop.

Zelf heb ik dit boek al lang in de boekenkast staan en geniet mijn zoontje volop met volle teugen van dit prentenboek. Maar als je het nog niet in je bezit hebt dan:
HAAStje-repje naar de boekenwinkel !!!

In 2017 was het prentenboek De Gruffalo zie hier mijn artikel.



Reacties op: Sam McBratney en Anita Jeram - Raad eens hoeveel ik van je hou

Gerelateerd