Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Leesclubdiscussie [spoilers toegestaan]

op 29 september 2019 door

Update 29-9: Vraag 10 is gesteld!

Gedurende de Hebban Leesclub zijn wij benieuwd naar jouw mening over het boek. Om het boek inhoudelijk goed te kunnen bespreken, vind je hieronder een set leesclubvragen. We gaan de vragen een voor een samen bespreken, waarbij de leesclubcoördinator het tempo aangeeft door de vragen onder dit bericht te stellen.

Let op: Wil je antwoorden op een van de vragen, klik dan op de grijze button 'Reageer' rechtsonder de vraag, zodat alle reacties op dezelfde vraag bij elkaar blijven. Gebruik de roze 'Plaats een nieuwe opmerking'-button helemaal onderaan alleen als je iets kwijt wilt dat niet te maken heeft met een van de vragen.

LEESCLUBVRAGEN

1. (10-9): Wat vond je (in het kort) van These Rebel Waves, en wat waren je verwachtingen van These Divided Shores?

2. (12-9): Wat vind je van de cover, wat betekent het volgens jou en is hij mooier of minder mooi dan These Rebel Waves?

3. (15-9): Wat waren in dit deel je favoriete personages (of personage), waarom en is dit verandert ten opzichte van het vorige deel

4. (18-9): Zowel in These Rebel Waves als in These Divided Shores wordt veelvoudig gebruik gemaakt van plottwists, wat was je favoriete plottwists en waarom, en welke zag je aankomen?

5. (20-9): Diversiteit is een groot thema in de Stream Raiders duologie, waar kon je dat aan merken?

6. (22-9): Wat vond je van de opbouw van het verhaal/het plot? 

7. (24-9): Heeft Sara Raasch je kunnen raken met These Divided Shores, en op welke manier?

8. (25-9): Welke quote of welke boodschap die het verhaal meegeeft vond jij het meest sprekend?

9. (27-9): Zijn je verwachtingen over These Divided Shores uitgekomen of niet? En waarom?

10. (29-9): Aan de fans van welke soort boeken of televisieserie zou je de Stream Raiders duologie aanraden en op wat voor manier?

Volgende stap:

Schrijf je recensie van minimaal 150 woorden op de boekpagina van het leesclubboek en plaats een quote uit je recensie plus je sterrenwaardering in Eindoordeel.Reacties op: Leesclubdiscussie [spoilers toegestaan]

Meer informatie

Gerelateerd