Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Koudwatervrees

op 30 januari 2024 door

Hoera! Vanaf midzomer 2019 ben ik de trotse bezitster van dit plekje op Hebban om te schrijven over wat ik maar nodig vind om hier met jullie te delen.

Ik houd van verhalen en állen -ja dus jullie ook! -die ervoor kunnen zorgen, dat ik mee kan delen in wat er in jullie hoofden aan beleving omgaat, ben ik hartstochtelijk dankbaar. In mijn eigen hoofd is het vrij eenstemmig. Hoe meer kennismaking met andere stemmen des te ruimer wordt mijn verbeeldingswereld. Hierbij is het wel een zaak om mijn eigen hoofd helder en boven water te houden. Het verhaal moet namelijk wel kloppen wil ik er blij mee zijn. Niet zinloos en/of gedesorganiseerd. Het moet ergens over gaan, uit te vogelen zijn en/of mij zin, ontspanning of inspiratie bieden. Over het algemeen heb ik een goede neus ontwikkeld voor wat ik persoonlijk een goed of mooi verhaal vind. Mijn tegenprestatie is dat ik een review van elk verhaal probeer te schrijven, die recht doet aan het verhaal.

Sinds dat ik een ereader heb, en er een abonnementsdienst als Bookchoice bestaat, wordt mijn eigen bibliotheek nog sneller aangevuld met betaalbare boeken dan ik kan lezen. Mijn niet-digitale bibliotheek was al groot. Mijn boekenkast is voornamelijk gevuld met ongelezen non-fictie. Prachtige boeken die ik niet in een weekje even uitlees. Ze moeten op mijn gemakje betijen en bezinken om het verhaal van de schrijvers te kunnen waarderen. 

Ik zwem dus als boekenbezitter in een geweldig mooie boekenzee. Geen enkel boek mag ongelezen blijven besloot ik en deze blog gaat me vast helpen om niet te verzuipen in de diepte van mijn magische boekenkast. In deze blog ga ik per maand met mijn billen bloot hoe ik vorder. Skinny dippen. Ik ben nog niet zo vaardig met het gebruik van afbeeldingen. Hopelijk lukt mij dit in een volgende blog.



Reacties op: Koudwatervrees