Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Waar blijft Bradley P. Beaulieu's Lied van gebroken zand deel vier?

op 10 oktober 2021 door

De eerste drie delen van 'Het lied van gebroken zand' zijn reeds in het Nederlands verschenen. Helaas laat de vertaling van boek vier, Beneath the Twisted Trees, al een tijdje op zich wachten, terwijl afgelopen juli het zesde en laatste deel in het Engels verscheen. We hopen dat de vertaling van het vierde deel van de serie van Bradley P. Beaulieu snel zal verschijnen.

In ons artikel Welke boeken willen we vertaald zien, werd Beneath the Twisted Trees  al vaak genoemd, we gaan proberen om, net als met Nimmernacht drie, dit boek in het Nederlands uitgegeven te krijgen. 

Heb je de boeken nog nooit gelezen, ben je nieuwsgierig geworden? In onderstaande artikelen lees je wat wij van de boeken vonden. Echte aanraders!

In 2017 lazen leden van de SF&Fantasy club het eerste deel voor een Hot or Not.
I
n 2019 velden we een Oordeel over het derde deel en mocht Hebban redacteur Martijn de schrijver interviewen.

Laat je niet ontmoedigen door het idee dat de serie niet verder vertaald gaat worden, lees deze boeken. Hebban redacteur Debbie schreef in 2015 al eens een column over de vicieuze cirkel bij het uitgeven van SF&Fantasy boeken. #koopdieshit.

Heb je de boeken al gelezen en kun je niet wachten op deel vier, wat kun je dan doen? 

  • De beste manier om deel 4 uitgegeven te krijgen is dat we allemaal de voorgaande delen aanschaffen. Een uitgever gebruikt deze gegevens om in te schatten wat de opbrengsten van toekomstige uitgaves zullen zijn. Hebban redacteur Debbie schreef in 2015 al eens een column over de vicieuze cirkel bij het uitgeven van SF&Fantasy boeken. #koopdieshit. De uitgevers vertelde er zelf dit over.  (Je kunt er een berichtje achterlaten dat je wacht op deel 4.) Natuurlijk kunnen we niet in ieders portemonnee kijken en zijn er nog andere manieren die je kan gebruiken om te laten weten dat je op deel 4 wacht.

  • Zet de Engelse uitgave van deel 4 op je WIL lijst. 

  • Schrijf op de boekpagina's van de voorgaande delen, onderaan een reactie over wat voor geweldig boek je het vond, helemaal super zou het zijn als je een recensie achterlaat. Wie weet ontdekken nieuwe lezers deze boeken.

  • Vraag bij uitgever, bieb en boekwinkel of ze al wat meer informatie hebben over de vertaling van het vierde deel.

Ik heb de vraag afgelopen week aan de uitgever gesteld, hun antwoord was op 7 oktober.

Voor Beaulieu hebben we op dit moment nog niets op de planning staan, maar wat niet is, kan nog komen. We zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om series alsnog af te maken en met Kristoff is dat gelukkig gelukt. We blijven ook voor Beaulieu zoeken.

  • Laat hieronder in de comments weten dat je wacht op deel vier, de boeken gaat lezen en/of misschien wel gaat aanschaffen.



Reacties op: Waar blijft Bradley P. Beaulieu's Lied van gebroken zand deel vier?

Meer informatie

Gerelateerd

Over