Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

In de ban van 2020 #4

op 31 december 2020 door

Het jaar 2020 loopt bijna ten einde: tijd voor een terugblik. Wat was het een heftig jaar. Corona en ook het zelfstandig worden heeft veel invloed op onze spot gehad.  Het was een redelijk boekenjaar voor het Scifi en Fantasy genre, waaruit vele mooie artikelen volgden.  Met veel plezier werkten we het afgelopen jaar aan diverse artikelen, zowel uit onze bekende reeksen als ook uit nieuwe series. Nu kijken we door middel van een aantal artikelen terug op dit unieke jaar. 

In dit vierde artikel onze beste Fantasy boek van 2020.

Vanessa: Het beste Fantasy boek van 2020 vond ik Een dodelijk opleiding van Naomi Novik. Een intrigerende nieuwe wereld en nadat het boek uit was besefte ik me dat het hele boek zich op een plaats heeft afgepeeld, zonder te vervelen. Maar ook The left-handed booksellers van London van Gart Nix en de IJzige verloofde van Christelle Dabos verdienen een plaatsje hoog op mijn lijst van beste Fantasy boek.

Wat was jouw beste Fantasy boek?



Reacties op: In de ban van 2020 #4

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Garth Nix

Garth Nix

De Australiër Garth Nix brak internationaal door met zijn fantasytrilo...

Naomi Novik

Naomi Novik

Naomi Novik begon met schrijven tijdens haar studie computerwetenschappen aan Co...

Christelle Dabos

Christelle Dabos

Christelle Dabos is in 1980 geboren in Frankrijk en verhuisde na haar studie naa...