Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Klassieker meeleesclub oktober: Het hoge gras/In the Tall Grass

op 30 september 2019 door

Bij de Scifi & Fantasy club lezen we maandelijks een klassieker uit ons genre. Vanwege de aankomende verfilming op Netflix lezen we in oktober: Het hoge gras/ In the Tall Grass van Stephen King met zijn zoon Joe Hill.

Lees je mee? Koop je boek online of in de boekhandel, leen hem van je buurman of haal het boek op in de bibliotheek. Instromen kan de hele maand, maar de kans bestaat dat je dan laat de discussie in gaat en veel dingen mist. Zegt het voort, zegt het voort!

Wat zijn de voorwaarden?

We lezen allemaal binnen een maand het boek en bespreken onze ervaringen onder dit artikel. Gezelligheid staat voorop, dus een beetje respect voor elkaars meningen is belangrijk. Haak je af omdat je het boek echt niet leuk vindt, geen probleem, maar laat het wel even weten waarom je het niks vindt. Vind je dit juist het boek van de eeuw, ook dat willen we weten! Let wel op met spoilers als niet iedereen al zover is.

Het hoge gras in het kort

Een angstaanjagend verhaal van Stephen King en Joe Hill waarin een broer en zus langs de kant van de weg stoppen als ze een jongen vanuit het hoge gras om hulp horen roepen. Binnen een paar minuten zijn ze volkomen gedesoriënteerd, verdwaald en elkaar kwijtgeraakt. Ondertussen wordt het geschreeuw van de jongen steeds wanhopiger...

en slechts 60 pagina's lang!

Leesclubvragen:

Gedurende de maand komen hier de vragen te staan. Als je zelf een vraag of opmerking hebt, stel ze hieronder gerust.

Veel leesplezier!



Reacties op: Klassieker meeleesclub oktober: Het hoge gras/In the Tall Grass

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Stephen King

Stephen King

Stephen King (Portland, Maine, 1947) is een Amerikaanse bestsellerauteur van ond...

Joe Hill

Joe Hill

Joe Hill (1972) is het pseudoniem van Joseph Hillstrom King. Hij is de tweede zo...