Scifi & Fantasy-ambassadeur Marjolein

op 23 januari 2017 door

Wat een goed nieuws! We starten 2017 met een kersverse Club van 10 en wel eentje voor de genres Sciencefiction & Fantasy. Tien enthousiaste lezers gaan zich het komende jaar op Hebban inzetten voor deze genres. Ze zullen je artikelen, nieuws, interviews, listmania's en meer voorschotelen. Volg deze Spot en leer de Hebban Scifi & Fantasy-ambassadeurs kennen! Vandaag: Marjolein!

Hallo allemaal. Bij deze stel ik mij graag voor en geef ik jullie hopelijk een idee wat jullie van mij kunnen verwachten. Ik ben Marjolein, 28 jaar oud en woonachtig in Amsterdam. Al vanaf mijn vijfde ben ik leesverslaafd. Ik las vroeger alles wat los en vast zat, maar heb inmiddels wel voorkeur/smaak gekregen en dat is natuurlijk fantasy en scifi. Nieuwe werelden ontdekken vind ik geweldig. Ik denk dat het begon bij Harry Potter. Hoe teleurgesteld was ik dat ik Hermelien niet speelde in de films. Zij was immers net als ik. Uiteraard vind ik Emma Watson geweldig, maar nu heeft ze alweer een rol gestolen die mij op het lijf geschreven stond: Belle. Niet dat ik auditie heb gedaan, maar een meisje mag toch wel dromen.

In het komende jaar hoop ik veel leesclubs met jullie te delen en natuurlijk mijn mening over vele mooie boeken. Daarnaast wil ik dit jaar naar veel evenementen gaan. Natuurlijk schrijf ik dan een verslag voor jullie. Ik ben niet echt thuis in de wereld van cosplay, maar dit lijkt mij echt geweldig. Dus als jullie tips hebben voor cosplay zijn die meer dan welkom. Mij verkleden vind ik hartstikke leuk. Je vind mij ook vaker in een jurk dan in een broek.

Ook schrijven doe ik graag. In het verleden heb ik veel Harry Potter fanfictie geschreven. In de toekomst hoop ik jullie een verhaal te brengen dat zich afspeelt in een door mij verzonnen wereld vol met magische wezens. Hopelijk hebben jullie zo een goed beeld van mij. 

De voltallige Hebban Scifi & Fantasy Club van 10 bestaat uit:

Cindy Strijkers-Brakel | Natasja Jeninga | Marjolein Slats | Adinda Volkers | Vanessa Geensen | Demi Schoonenberg | Yvette Stevens | Saskia Jacobs-Labree | Kim Schreurs | Marc de Kok

We love Scifi & FantasyReacties op: Scifi & Fantasy-ambassadeur Marjolein

Meer informatie

Over

J.K. Rowling

J.K. Rowling

Joanne Kathleen Rowling groeide op in Chepstow (Engeland) en studeerde Frans en ...

Gesponsorde boeken