Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Winactie De godendochter in ruil voor een oordeel (gesloten)

op 13 november 2018 door

Altijd al eens mee willen schrijven aan een oordeel van onze scifi en fantasyclub? Dit is je kans! In deze november Nedermaand mogen wij maar liefst drie exemplaren weggeven van De godendochter, het debuut van Peter M. Kuiper. In ruil voor het boek schrijf jij samen met ons mee aan een oordeel. Ga jij dit avontuur met ons aan?

De godendochter

Sinds het begin der tijden hebben de goden ons gebruikt als slaven, maar daar kwam een einde aan toen Atlantis zonk en de straffen voor de verraders tot aan het einde der tijden zouden duren. Totdat de godendochter werd ontdekt...
Helena woont sinds kort in de oude stad Groningen, waar ze aan het conservatorium studeert en voor haar vriendin en huisbaas Suzan werkt. Op een winterse ochtend verandert haar leven voorgoed. Suzan weet Helena net op tijd te redden. Ze vluchten naar Suzans vriend dr. Wo. Daar ontdekt ze wie ze werkelijk is en begint de zoektocht naar de 'oude goden'.
Het eeuwenoude gevecht tussen goed en kwaad blijkt niet zo duidelijk te zijn als we zouden verwachten. Wie van de oude goden kiest voor het goede en wie voor het kwaad...

Over de auteur

Peter M. Kuiper (1974) is een Nederlandse schrijver met liefde voor science fiction, avonturen en thrillers. Zijn debuut 'De Godendochter' is doorspekt met geschiedenis, complottheorieën, goden en aliens en hij neemt je op overtuigende wijze mee op avontuur. De geschiedenis van zijn eigen omgeving, Drenthe en Groningen, verweeft hij op verrassende wijze in dit spannende verhaal.

Wat moet je doen om te winnen?

Om kans te maken op één van de boeken, schrijf je hieronder je motivatie waarom je dit boek wilt lezen. Wij kiezen vervolgens dan drie winnaars.

Nadat je het boek ontvangen hebt, zorg je dat je uiterlijk 8 december het boek gelezen hebt en een stukje geschreven hebt over wat je van het boek vond (bijvoorbeeld over de wereld, de plot, de personages en je oordeel over het boek). Wij verwerken dit dan in een artikel over het boek.

Deze winactie loopt tot 20 november. Veel succes!

Helaas, deze winactie is gesloten.

De winnaars zijn IreneC, Angelique en Marvin O. Gefeliciteerd! Sturen jullie even een mailtje naar vandaag@hebban.nl met jullie adresgegevens?

Wij kijken uit naar jullie oordeel! Vergeet niet om uiterlijk 8 december ons jullie stukje te mailen.



Reacties op: Winactie De godendochter in ruil voor een oordeel (gesloten)

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Peter M. Kuiper

Peter M. Kuiper

Peter M. Kuiper (1974) is een Nederlandse schrijver met liefde voor science fict...