Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 1: Opwarmertje (OPGELET: GEEN SPOILERS!)

op 18 mei 2020 door

Jullie zijn al behoorlijk druk aan de slag in het café! Een veelbelovende start van, ik hoop, een boeiende leesclub. Ik heb vastgesteld dat iedereen aan het lezen is intussen? We gaan alvast van start met een eerste ‘opwarmer’.

Het is niet de bedoeling dat jullie het boek reeds hebben uitgelezen, vooraleer te reageren op deze eerste vraag. Je kan probleemloos antwoorden op vraag 1, op voorwaarde dat je het eerste hoofdstuk achter de rug hebt.  

Reageren doe je door in de witte ruimte onderaan je tekst te plaatsen. Graag telkens vermelden: 1a – 1b – 1c – 1d.

Wil je ook reageren (heel graag zelfs!) op een bijdrage van een andere deelnemer, druk dan eerst op de GRIJZE reageerknop.

Hier gaan we! 

1a. Een klassieker: Vind je de cover aantrekkelijk? Spreekt die je werkelijk aan? Hoe interpreteer je die?

1b. De therapeut is een debuutthriller, die bij verschijnen de Noorse bestsellerlijsten heeft bestormd. De rechten zijn aan meer dan 20 landen werd verkocht. Dit schept meer dan waarschijnlijk heel hoge verwachtingen. Wat verwacht jij precies van dit debuut?

1c. Helene Flood is, net als haar hoofdpersonage Sara Lathus, psycholoog. Heb je daar in het eerste hoofdstuk iets van gemerkt? Opgelet: GEEN SPOILERS vermelden.

1d. Het boek begint met een cursief gedrukte passage, waarin Sara de eerste dramatische dag overschouwt. Als we dit beschouwen als een proloog, is die dan volgens jou geslaagd? Ben je getriggerd?



Reacties op: Vraag 1: Opwarmertje (OPGELET: GEEN SPOILERS!)

Meer informatie