Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hoe gek kan je zijn?

op 30 maart 2019 door

Vanmorgen zei ik tegen mijn vriend: "ik geloof dat ik eerst eens wat boeken uit ga lezen voor ik aan een nieuwe begin, want ik ben nu in zeven tegelijk bezig" Waarop hij zei. "Iedereen verklaart je voor gek"

Zelf heb ik dit niet eens door. Wat heb je niet door, hoor ik je vragen, dat je in 7 boeken tegelijk bezig bent of dat je gek bent?

Nou beide dus.

1. Max, Micha en het Tet-offensief

De literatuurclub starte een leesclub met dit boek en het leek me leuk om mee te lezen. Maar wel met de melding dat ik niet wist of ik meteen begon en me misschien later aan zou sluiten. Omdat dit boek heel dik is en er elke maand een aantal bladzijden gelezen zou worden. Ik was er dus al in begonnen en ben op blz. 76 blijven hangen. Maar zodra er een plekje is, ga ik hierin verder het ligt op mijn tafeltje dus blijft in zicht en op 30 juni "moet" het hele boek gelezen zijn. 

2. Waarom hebben zebra's strepen - Desmond Morris 

Dit natuurboek wil ik zo graag lezen, maar is niet een boek om in één keer uit te lezen en dus lees ik af en toe een stukje (op de wc). Het boek staat daar ook ter decoratie.

3. De schaduw van mijn moeder - Nikola Scott 

Dan luister ik altijd naar een boek, ha hier hoefde ik nog maar een half uurtje van te lezen en dit boek heb ik uitgeluisterd vandaag tijdens het tuinieren. 

4. Honderd uur nacht - Anna Holtz

En dit boek lees ik voor de Thriller Club. Moest gisteravond nog 20 bladzijden maar mijn ogen wilden niet meer.

5. Zomerlicht, en dan komt de nacht

Dan lees ik op de e-reader en het schiet niet op. A niet echt mijn ding en B ik lees alleen maar in de nacht op de e-reader als ik wakker wordt en niet meer kan slapen.

6. Veranderingen - Elizabeth Jane Howard

Dit boek lees ik in een feuilleton, wat inhoud dat je elke week een aantal hoofdstukken toegestuurd krijgt en je deze in een leesclub bespreekt. Dit lees ik dan op de computer. Je kan niet doorlezen, want je moet wachten een paar dagen wachten op de volgende hoofdstukken

7. Grand Hotel Europa - Ilja Leonard Pfeiffer

Heel gaaf ik ben ingeloot voor de leesclub van dit boek. Deze staat al wel op ben ik aan het lezen, maar de vragen komen pas half april, dus daar begin ik in het echt volgende week aan. 

Inmiddels dus al twee boeken uitgelezen, maar daar is ook 1 boek weer bijgekomen voor de Thriller Club van Kevin de Haan, De schat in het klooster. Alle boeken lees ik dus met een goede reden naar mijn idee. ik heb geen problemen met de boeken om ze uit elkaar te houden omdat het compleet verschillende genres zijn. 

De vraag blijft: Hoe gek kan je zijn om in (inmiddels) 6 boeken tegelijk bezig te zijn? 



Reacties op: Hoe gek kan je zijn?

Gerelateerd