Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Een nieuw hoofdstuk gestart

op 06 april 2019 door

Just Books. Ik heb dan toch de stap gezet naar een eigen boekenblog hier op Hebban. Sommige hebbanisten kennen me al een beetje.

Laat ik me voor de nobele onbekenden even voorstellen. 

Ik ben Sven. Belg en geboren in het gezegende jaar 1983. In het dagelijkse leven machineinsteller voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in buizen. Ben ook graag bezig met mijn hobby's. Zijnde fotografie, pixel ,diamondpainting,tekenen,enz..

Lezen is natuurlijk mijn grootste hobby. Waar ik in mijn pre-hebban tijdperk overwegend fantasy las durf ik nu al wat vaker uit mijn comfort zone te stappen en eens een ander genre op te nemen. Wat hebban al niet doet met een lezer.

Een blog stond al langer op mijn verlanglijstje maar had dat digitale duwtje nodig van een mede hebbanist om er mee door te gaan. Mijn doel met deze blog is om andere mensen te laten kennismaken met de boeken die ik lees. Ik lees zowel oudere als nieuwe boeken. Zoals nu ben ik bezig met de leesclubs van Elandsoog en Imojiman.

Hopelijk kan ik dan iemand leren kennis maken met een boek die hij of zij nog niet kent. 

In het begin zal de blog er misschien nog niet gelikt uit zien maar geef me even tijd om me in te werken. Ik zoek en pruts graag om iets beter te kunnen doen. 

Wees dus vrij om mij te volgen of tips te geven over hoe ik iets beter kan doen en ik zal van mijn kant proberen om boeken aan te raden en nu en dan wat boekenweetjes door te geven.



Reacties op: Een nieuw hoofdstuk gestart

Gerelateerd

Over

Esther Quatfass

Esther Quatfass

Esther Quatfass groeide op en studeerde in Amsterdam, maar verloor haar hart in ...

PJ Pancras

PJ Pancras

PJ Pancras, ook bekend als Firma Tacker & Tape, is een Amsterdams schrijversduo....