Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Juni 2018 Leesupdate

op 30 juni 2018 door

24 Niet morgen maar nu ***

In dit boek leert Wayne Dyer ons hoe we het heft in eigen handen kunnen nemen door te luisteren naar onze eigen behoeftes en verlangens en ons vooral niet te laten beinvloeden door wat andere mensen denken en doen...

Gespaard: € 2,36

25 Fuck die rimpels ***

Een boekje waarin op humoristische wijze de (herkenbare) tekenen van het ouder worden worden beschreven.

Gespaard: € 1,90

26 Vandaag houden we het droog ****

Eva beseft dat haar huwelijk niet meer is wat ze ervan verwacht en wil scheiden van haar man Pepijn. Ze gaat het huis uit en besluit naar een kuuroord in Thailand te gaan om zichzelf terug te vinden. Daar komen alle herinneringen en het verdriet dat daarmee gepaard gaat boven en ze besluit haar dochter in een lange, lange brief de waarheid te vertellen. Wat houdt Eva zo angstvallig verborgen?

Het is een heerlijk boek om te lezen met in elk hoofdstuk drie verhaallijnen: Eva in heden, Abe in heden en het verhaal van Eva, Abe en Pepijn in het verleden.

Gespaard: € 2,47

27 De boekhandel ***

Florence Green is een weduwe van middelbare leeftijd. Ze woont in het kustplaatsje Hardborough en koopt daar een zeer oud pand inclusief klopgeest om een boekhandel te beginnen. Vanaf het begin heeft iedereen wel een mening over haar plannen. Echter is er 1 persoon falikant tegen het plan om nu juist in dat pand een boekhandel te beginnen: degene heeft andere plannen voor dat pand. Zal Florence er in slagen een goedlopend bedrijf op te starten of is het idee bij voorbaat al gedoemd tot mislukken?

Een prettig boek om te lezen met beeldende omschrijvingen over de omgeving. Ik waande me echt in de jaren 60 in een ietwat bekrompen gemeenschap.

Gespaard: € 1,35

Het beste nieuws van deze maand is dat mijn tijdelijke contract per 13 augustus omgezet wordt naar een vast contract! Nog wel steeds op oproepbasis, maar zit ik ook niet aan een bepaald aantal uren vast en kan ik dus nooit te veel werken (over dat te weinig werken heb ik het voor het gemak maar even niet....)

Gespaard: (vorige maanden) € 81,65 + (deze maand) € 8,08 = € 89,73



Reacties op: Juni 2018 Leesupdate

Gerelateerd