Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Mei 2017 leesupdate

op 26 mei 2017 door

29 Het huis op de heuvel ****

Een boek met 2 verhaallijnen: over Amber die in het verleden als kind haar vakanties op Pencraw Hall (beter bekend als Black Rabbit Hall) doorbrengt en over Lorna die nu in het heden haar bruiloft heel graag op die locatie wil vieren. Tijdens 1 van de vakanties van Amber overkomt haar moeder een ongeluk waardoor het leven van haar man en kinderen drastisch veranderd. Tijdens het lezen van het verhaal leer je de familie steeds beter kennen en wil je alleen nog maar blijven lezen!

Ik vond dit echt een heel mooi boek. Vooral tegen het einde van het boek wordt heel veel duidelijk. De twee verhaallijnen komen ook heel mooi samen. Ik zeg: aanrader!

Gespaard: € 3,65

30 Sluipend gif ****

Het huwelijk van Jacqueline en Gijs ziet er voor de buitenwereld goed uit. Het zit echter anders in elkaar dan men denkt. Jacqueline wordt door Gijs onder de medicijnen gehouden zodat ze maar vooral rustig is en hij geen last van haar heeft. Als hij boos op haar is, zijn er altijd vele dagen met zwijgen van zijn kant gevuld. Hij zegt wat ze moet doen en laten. Zelf mag ze niks. Dan besluit ze zelf haar medicijnen langzaam af te gaan bouwen en komt haar eigen identiteit weer naar boven. Graag zou ze naar haar dochter Hanna gaan die 6 jaar geleden naar Frankrijk is gevlucht. Gijs wil dit echter helemaal niet en Jacqueline verzint een plan....

Het verhaal wordt afwisselend uit Gijs (objectief) en uit Jacqueline (ik-vorm) verteld. Het was een boek dat me pakte en dat ik achter elkaar uit wilde lezen. Zeer geslaagd boek door Corine Hartmann!

Gespaard € 2,72

Deze maand weinig boeken gelezen doordat ik heel veel heb gewerkt en de 28e op vakantie ga. Vandaar nu maar 2 boeken. Hoop het volgende maand weer goed te kunnen maken.

Spaarbedrag (vorige maanden) € 79,83 + (deze maand) € 6,37 = € 86,20



Reacties op: Mei 2017 leesupdate

Gerelateerd