Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Over 'Alexandra's reis'

op 04 september 2016 door

De belevenissen van de personages in de thriller Alexandra's reis spelen zich af in het najaar van 2014. De hoofdpersonages in vier van de zes verhaallijnen hebben enkele maanden daarvoor deelgenomen aan een meerdaagse schrijfcursus in Flevoland.
Een vijfde verhaallijn heeft opsporingsactiviteiten vanuit Malta als invalshoek. Adjunct-commissaris Glormu Vitale wordt binnen een week tijd geconfronteerd met twee moorden.

Op den duur komen drie Nederlanders die deelnamen aan de schrijverscursus, in het vizier van de afdeling recherche, waaraan hij leiding geeft. Het vermoeden reist dat de moorden ook nog samenhangen met de politieke ontwikkelingen in Libië; op Malta beschouwd als 'buurland'. Met zijn gepensioneerde voor¬ganger, Joseph Mario Rebgha, schat Vitale in dat – gezien de politieke verhoudingen in Malta zelf – die Libische connectie verdoezeld zou kunnen worden. Daarop reist Rebgha under cover naar Nederland, om contact te leggen met de docente van de schrijfcursus, Hannah Lorentz.

Lees hier een voorpublicatie



Reacties op: Over 'Alexandra's reis'

Meer informatie