Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Alles is nu van Amy Giles

op 25 oktober 2019 door

Amy Giles is een copywriter die de meest uiteenlopende opdrachten heeft gehad. Van reclames voor ontbijtgranen tot geanimeerde websites, en van printadvertenties tot catalogi voor vissers. Ze studeerde Engelse literatuur en werkte onder andere voor verschillende uitgeverijen. Al dat schrijven maakte dat ze zich in haar vrije tijd ging focussen op etgeen ze het liefst schrijft; voor en over jongeren. Alles is nu is haar eerste boek, dat na drie jaar eindelijk voor ons wordt vertaald. Ook haar tweede boek, That Night, zal binnenkort in Nederland verschijnen.

Auteur Q&A

Op Amy's website kun je een Q&A lezen met de auteur die focust op allerlei 'fun facts'. Hieronder vind je alvast een voorproefje:

What three items do you need to have with you when you write?
'Coffee, coffee, and quiet.'

What are your hobbies when not writing/reading?
'I’m not a very well-rounded person. I’m a mediocre cook—I prefer to be fed than to feed. Does throwing something in the dirt and hoping it lives count as gardening?'

Lees verder op Amy's website  

Alles is nu

Het gezin waarin Hadley opgroeit lijkt perfect. Maar niets is wat het lijkt. Hadley is de oudste dochter en wordt mishandeld door haar vader. Ze doet er alles aan om haar zusje ditzelfde lot te besparen. Maar als Hadleys verboden relatie aan het licht komt, wordt het huiselijk geweld nog erger. Totdat er een ongeval gebeurt waardoor alles verandert. En na die dag praat Hadley niet meer over wat is geweest. Het kost haar al genoeg moeite om vrede te krijgen met het nu.

Leesfragment

Wil jij de kans niet mislopen om deel te nemen aan de Alles is nu leesclub op Hebban? Lees alvast een fragment en laat je overtuigen. Hieronder kun je direct door naar de inschrijving van de leesclub!

Lees hier een sneak preview van Alles is nu



Reacties op: Alles is nu van Amy Giles

Meer informatie

Gerelateerd

Over