Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De kleur van Colorado van Rebecca Yarros

op 18 juni 2020 door

Dat Rebecca Yarros dol is op militaire helden is niet zo vreemd; ze is al zeventien jaar met een militair getrouwd. Haar liefde voor lezen bracht haar troost als hij werd uitgezonden, en tijdens zijn derde tour besloot ze ook zelf de pen op te pakken. Hoe Yarros er de tijd voor weet te vinden met haar drukke persoonlijke leven is een raadsel, want het echtpaar heeft maar liefst zes kinderen. Haar jongste dochter is geadopteerd, waardoor Yarros ook nog een non-profit heeft opgezet om pleeg- en adoptiekinderen te helpen.

Haar vorige boek, De laatste brief, werd verkozen tot een van de beste boeken van 2019 door Kirkus Reviews. Ook haar nieuwste roman De kleur van Colorado wordt sinds verschijning goed ontvangen, en is nu ook verkrijgbaar in Nederlandse vertaling. Haar boeken zijn het beste te omschrijven als een emotionele achtbaan, maar wel een die goed de tijd neemt om op te bouwen – zo komt het wel en wee van de personages goed bij de lezer binnen. Inmiddels is haar volgende boek alweer aangekondigd, en mogen we die volgend jaar waarschijnlijk ook in Nederland verwachten.

De kleur van Colorado

Camden Daniels keerde zes jaar geleden terug van het slagveld zonder zijn jongere broer. Niemand in zijn thuisstad in Colorado kon hem dat vergeven. Dus vertrok Camden - voorgoed. Of dat dacht hij tenminste. Want als zijn vader begint te dementeren, heeft hij geen keus. Hij gaat terug naar huis. Terug naar het verraad, terug naar de pijn én terug naar Willow, de vrouw die hij nooit heeft kunnen vergeten. Rebecca Yarros vertelt een uniek verhaal over verlies en rouw, over leegte en liefde.

Leesfragment

Heb jij zin om de zomer in te gaan met een feelgoodroman vol emotie, romantiek en familiegeheimen? Hieronder vind je alvast een sneak preview. Overtuigd? Dan kun je je meteen inschrijven voor de leesclub die we organiseren.

Lees de eerste bladzijden



Reacties op: De kleur van Colorado van Rebecca Yarros

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Rebecca Yarros

Rebecca Yarros

Rebecca Yarros is een hopeloze romanticus en liefhebber van dingen als chocolade...