De man die zijn baas liet verdwijnen van Jaap Stroosnier

op 26 maart 2019 door

Ambities en frustraties op de werkvloer, die twee gaan vaak niet samen. Met zijn debuutroman 'De man die zijn baas liet verdwijnen' schrijft Jaap Stroosnier een onverwacht verhaal over zaken doen.

De ambitieuze maar dromerige jonge zakenman Jack Kempinski begint aan een veelbelovende baan bij een groot bedrijf. Al snel komt hij erachter dat zijn baas hem op een geraffi neerde manier wil laten opdraaien voor illegale praktijken op kantoor. Jack wil wraak en begint ermee zijn de dochter van de baas te verleiden. Waarom wil de jonge zakenman Jack Kempinski zijn baas om zeep helpen? Welke rol speelt zijn broer Tom, een gesjeesde medicijnenstudent? Geleidelijk worden de drijfveren van de hoofdpersonen onthuld, met vreemde kantoorscènes, een absurd sollicitatiegesprek, een roerig privéleven met zinloze seks en functioneel geweld. 


Volgens zijn auteursbiografie is Jaap Stroosnier een gentleman, een headhunter, een schrijver en een kunstschilder. Hij werkte eerder in verschillende managementfuncties bij multinationals. ‘Ze hebben er geen idee van met wat voor vreemde gedachten ik rondloop’, aldus de auteur. In twaalf jaar tijd versleet hij zelf negen bazen.

Benieuwd geworden naar deze spannende roman? Lees een fragment via onderstaande roze knop!

Lees hier de Sneak PreviewReacties op: De man die zijn baas liet verdwijnen van Jaap Stroosnier

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jaap Stroosnier

Jaap Stroosnier

Jaap Stroosnier is een headhunter, een schrijver en een kunstschilder. Hij werkte eerder in verschillende managementfuncties bij multinationals. ‘Ze hebben er geen idee van met wat voor vreemde ged...