Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 10: Verwachtingen en vragen

op 26 juli 2023 door

Vraag 10: Verwachtingen en vragen 

10 a. Bij vraag 1 werd gevraagd naar de verwachtingen over dit boek. Zijn de verwachtingen die je toen had uitgekomen of niet? Leg uit.

10 b. Visser schreef al meerdere historische romans. Ga je, als dit je eerste kennismaking is met deze schrijver, nog andere boeken van haar lezen? Of als je een er nieuw boek van deze schrijfster uitkomt, ga je dat dan ook lezen?

10 c. We hebben inmiddels veel besproken over het boek. Mis je nog een vraag, of wil je nog iets anders weten van je leesclubgenoten, dan mag je hier je vraag stellen.

- Dit is de laatste vraag van deze leesclub. Rest nog het schrijven en plaatsen van een recensie (minimaal 150 woorden) op de pagina van het boek . Kies een quote uit je eigen recensie en plaats die in het 'schrijf je recensie'-topic. Geef daarbij aan de sterren die je gaf en plaats een link naar je recensie (kopieer de URL, plak die in het tekstveld, het wordt na plaatsen vanzelf een link).



Reacties op: Vraag 10: Verwachtingen en vragen

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Michelle Visser

Michelle Visser

Schrijven, schrijven, schrijven... zodat ik jullie zo snel mogelijk een nieuw bo...