Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Dode bloemen leven forever van Ringo Gomez-Jorge

op 10 november 2021 door

Ringo Gomez-Jorge is freelance lifestylejournalist en schrijft onder andere voor De Morgen Magazine en De Standaard Magazine. Hij schrijft voornamelijk over design, lifestyle, mode en architectuur, waarbij focust op diepte-interviews met Europese ontwerpers. Zo vertrekt hij vanuit antropologisch standpunt om de mens en zijn drijfveren te onderzoeken.

Om zijn literaire droom waar te maken en een roman te schrijven, sloot hij zich aan bij een kunstenorganisatie, waar hij naar toe kon om te schrijven. 'We zeggen mekaar goeiedag en wisselen enkele nieuwtjes uit, maar dan is het werken geblazen,' vertelt hij op de website van De Veerman. 'De sociale controle werkt zeer goed voor mij en verplicht mij ertoe te werken.' Dat het gewerkt heeft, bewijst zijn debuutroman Dode bloemen leven forever.

Dode bloemen leven forever

Dode bloemen leven forever is het persoonlijke relaas van een lifestylejournalist die zijn habitat — de stedelijke, hippe middenklasse — in haar blootje zet. Het boek geeft niet alleen kritiek, het graaft diep in eigen boezem. Angst, luiheid en escapisme worden zonder franjes en met veel humor neergesabeld.

Leesfragment

Ben je benieuwd naar deze scherpe debuutroman van Ringo Gomez-Jorge? Hieronder vind je alvast een sneak preview van Het leven noemen. Zou je eigenlijk meteen door willen lezen? Schrijf je dan in voor de Hebban Leesclub met deze debuutroman.

Lees hier de eerste pagina's



Reacties op: Dode bloemen leven forever van Ringo Gomez-Jorge

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Ringo Gomez-Jorge

Ringo Gomez-Jorge

Overdag verdient Ringo Gomez-Jorge zijn brood als lifestylejournalist bij De Mor...