Doodzonde van Tieme Woldman

op 21 maart 2019 door

Een deelnemer aan een sportevenement wordt met een bijzonder wapen om het leven gebracht. Het is de start van de thriller 'Doodzonde', het tweede spannende boek van schrijver Tieme Woldman. Op Hebban lees je een Sneak Preview en kun je je inschrijven voor de Hebban Leesclub.

Johan Ruisbeek, deelnemer aan een bijzonder sportevenement in Drenthe, wordt op de top van de VAM-berg in Wijster met een even bijzonder wapen vermoord. Rechercheur Tom Wessels van het Team Zware Misdaden ontdekt dat het slachtoffer door een oude zakenpartner met de dood is bedreigd en trekt alles uit de kast om de verdachte tot een bekentenis te dwingen. Maar dan blijkt dat het slachtoffer een ‘zondig’ dubbelleven leidde en stuit Wessels op twee verdachten die hem wel heel erg na staan. Toch zet Wessels door waarbij hij zijn beste vriend Andries Geesink naar de rand van de afgrond drijft. En terwijl Andries voor zijn leven vecht, jaagt Wessels op de moordenaar die nog niet klaar is… 


Doodzonde is het eerste deel met rechercheur Tom Wessels in de hoofrol en geeft een bijzonder kijkje in een misdaad die zich rond de regio Drenthe afspeelt.

Benieuwd geworden naar deze spannende detective? Lees een fragment via onderstaande roze knop!

Lees hier de Sneak PreviewReacties op: Doodzonde van Tieme Woldman

Meer informatie

Gerelateerd