Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Een jaar met jou van Julia Whelan

op 12 augustus 2018 door

Redacteur Lisanne van Harper Collins zegt over de roman Een jaar met jou: 'Ik geloof niet dat je dit boek kunt lezen zonder een traantje te laten, maar dat kun je ook niet zonder af en toe te grinniken.' Daarnaast meldt ze dat het boek vol zit met literaire en culture referenties. Heerlijk! Deze debuutroman van Julia Whelan verschijnt morgen en wij bieden 15 lezers de kans op een gratis exemplaar met als doel het boek uitvoering met elkaar te bespreken in een Hebban Leesclub.

Een jaar met jou

De Amerikaanse Ella volgt haar droom: een jaar studeren aan de universiteit van Oxford, in Engeland. Na dat jaar zal haar een plek wachten in het campagneteam van de eerste vrouwelijke presidentskandidaat van de Verenigde Staten. Tot die tijd dompelt ze zich onder in de Engelse cultuur en literatuur. Maar haar jaar verloopt anders dan verwacht. Haar poëziedocent Jamie blijkt zeer aantrekkelijk, ook al blijft hij afstandelijk. Ze worden friends with benefits; Ella is immers maar een jaar in het land. Langzaam ontdekt Ella echter dat Jamie een groot geheim bij zich draagt, een geheim dat hun relatie - en Ella's toekomst - volledig zal veranderen. Als het einde van het universiteitsjaar nadert, staat Ella voor de onmogelijke keuze: blijft ze of gaat ze terug? Een onvergetelijke roman over een vastberaden jonge vrouw, een onweerstaanbare man en de liefde die hen onherroepelijk zal veranderen.

Lees hier een fragment



Reacties op: Een jaar met jou van Julia Whelan

Meer informatie

Gerelateerd