Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 9: Eigen inbreng

op 31 juli 2020 door

In de voorafgaande vragen ben veel te weten gekomen over het boek. Hartelijk dank daarvoor!
Door de uitgebreide en fijne antwoorden weet ik eigenlijk alles wat ik wilde weten en daarom geef ik het stokje bij deze vraag graag nog even door. Ik hoop dat jullie deze laatste vraag met net zoveel inspanning willen beantwoorden als de vorige vragen.

Vraag 9:
Wat vraag jij je nog af? Wat wil je graag nog bespreken met je mededeelnemers dat nog niet aan bod is gekomen?
(Ik vraag hier niet wat je mist in het verhaal of boek, maar welke vragen jij zelf nog hebt. Welk aspect in het boek vond jij bijvoorbeeld de moeite waard om te bespreken, maar heb ik vervoglens helemaal niet genoemd? Dit tegeltje is echt bedoeld om jullie eigen vragen te kunnen stellen. En uiteraard is het leuk als de rest er dan -net als bij alle vragen bij de vorige tegeltjes- op reageert.)


Veel plezier!!

Als laatst wil ik jullie vragen de leesclub en de recensie uiterlijk vrijdag 7 augustus in te leveren, dan kan ik dat opvolgende weekend met het verslag aan de gang.
Graag zie ik de link van je recensie, je sterrenbeoordeling én een quote verschijnen in het topic 'Schrijf je recensie': https://www.hebban.nl/spot/leesclub-giftige-tongen/nieuws/schrijf-je-recensie-245



Reacties op: Vraag 9: Eigen inbreng

Meer informatie