Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Halverwege morgen van Chris McGeorge

op 23 augustus 2021 door

In de nieuwste thriller van Chris McGeorge stuit de 70-jarige Shirley op een piratenzender waar het nieuws van morgen wordt gerapporteerd – letterlijk. Kan ze de moordenaar stoppen? Lees een fragment van Halverwege morgen en schrijf je in voor de leesclub die we met dit boek organiseren.

Chris McGeorge schreef zijn debuutthriller Tik tak als eindproject voor zijn master Creatief schrijven. Het boek werd een regelrecht succes en inmiddels heeft hij er alweer vier op zijn naam staan die in even zoveel jaren zijn verschenen. Naast zijn auteurschap is McGeorge ook amateur theateracteur en heeft hij een grote passie voor film. Halverwege morgen is vertaald door Yolande Ligterink.

Halverwege morgen

De 70-jarige Shirley Steadman woont in een klein dorpje in het Noordoosten van Engeland en is vrijwilliger bij de lokale radiozender van het ziekenhuis. Als ze op een dag aan het spelen is met de apparatuur op het werk, stuit ze op een radiofrequentie die ze nog nooit eerder heeft gehoord. Het is een piratenzender. Maar er is iets mis – het nieuws dat op de zender wordt gepresenteerd is het nieuws van morgen. Als de presentator plotseling begint te rapporteren over moorden, en die ook daadwerkelijk plaatsvinden zoals beschreven, weet Shirley dat zij de enige is die deze moorden kan voorkomen.

Lees een sneak preview



Reacties op: Halverwege morgen van Chris McGeorge

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Chris McGeorge

Chris McGeorge

Wat voor Chris McGeorge begon als eindproject voor de Master creatief schrijven,...