Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Over deze leesclub

op 09 mei 2016 door

Donald Nolet debuteerde in 2013 met de thriller Versleuteld, waarvoor hij direct de Gouden Strop in ontvangst mocht nemen. Nu is er zijn tweede thriller, Handschrift van de duivel, en die gaan we bespreken in een Hebban Leesclub.

Handschrift van de duivel
Zina Welter, een briljante jonge wiskundige, heeft zich teruggetrokken uit de maatschappij. In haar afzondering is ze gefascineerd geraakt door het Voynich Manuscript, een eeuwenoud geïllustreerd werk, geschreven in een onbekende taal. Zina begint te werken aan een algoritme dat dit mysterie moet ontcijferen. Op een bijeenkomst van Voynich-deskundigen ontvouwt ze haar plan. Vanaf dat moment wordt ze meegesleurd op een zoektocht die haar naar Wenen, Rome en uiteindelijk naar een verborgen tombe in Praag zal brengen. Terwijl de ware betekenis van het manuscript steeds duidelijker wordt, stapelen de verontrustende gebeurtenissen zich op. Wie kan Zina nog vertrouwen?


Lees hier een fragment uit Handschrift van de duivel


Reacties op: Over deze leesclub

Meer informatie

Gerelateerd