Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Leesclubdiscussie Part Two: vragen 6 t/m 10

op 27 juli 2018 door

We zijn inmiddels halverwege de leesclubdiscussie van Hangman. Om het scrollen te beperken hier een nieuwe pagina waar we vraag 6 t/m 10 zullen gaan beantwoorden. Hierbij zullen we wat meer gaan afwijken van de standaard leesclubvragen. We blijven de vragen een voor een samen bespreken.

Let op: Wil je antwoorden op een van de vragen, klik dan op de grijze button 'Reageer' rechts onder de vraag, zodat alle reacties op dezelfde vraag bij elkaar blijven naast een mooi roze lijntje. Zo houden we het overzichtelijk. Gebruik de roze 'Plaats een nieuwe opmerking'-button helemaal onderaan alleen als je iets kwijt wilt dat niets te maken heeft met een van de vragen.

LEESCLUBVRAGEN 6 t/m 10

6. Welke scène in Hangman is jou het beste bijgebleven, en waarom?

7. Wat is jouw mening over de geloofwaardigheid van de feiten en gebeurtenissen in het boek? Geef voorbeelden

8. In welke personages kon je je het beste inleven? Hoe heeft Cole dat bereikt?

9. Vergelijking deel 2, Hangman, met deel 1, Ragdoll. Of, als je Ragdoll niet gelezen hebt: heb je zin je om dat alsnog te gaan doen of niet? En waarom?

10. Welke vraag zou je alsnog aan je mede-leesclubdeelnemers willen stellen?

Volgende stap: Schrijf uiterlijk 6 augustus je recensie van minimaal 150 woorden op de boekpagina van het leesclubboek en plaats een quote uit je recensie plus je sterrenwaardeering in 'Schrijf je recensie'.



Reacties op: Leesclubdiscussie Part Two: vragen 6 t/m 10

Meer informatie

Gerelateerd