Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 1: Cover en titel

op 04 december 2020 door

We gaan beginnen! In de komende weken stel ik om de dag een vraag over het boek en jullie ervaringen. Het zou fijn zijn als je zo snel mogelijk reageert. De bedoeling is dat de laatste recensies op 24 december geplaatst worden, zodat ik de leesclub dan kan afronden met een eindverslag. Heel veel plezier en het is altijd fijn als jullie niet alleen antwoorden, maar ook proberen te reageren op anderen. Hoe meer interactie, hoe dieper we het boek in kunnen duiken.

Vandaag de eerste vraag, een vraag die vooral gaat over de buitenkant.

Let op: Wil je antwoorden op iemand, klik dan op de grijze button 'Reageer' rechtsonder die opmerking. Gebruik de roze 'Plaats een nieuwe opmerking'-button helemaal onderaan alleen als je een losse opmerking wilt plaatsen.

1a. Wat roept de afbeelding van de cover bij je op? Past de cover bij het verhaal? Zijn er nog andere dingen over de uitvoering die je opvallen of waar je wat over wilt zeggen?

1b. Zou je dit boek in de winkel oppakken om te kijken waar het over gaat?

1c. Wat waren je gevoelens en ideeën bij de titel: Het zwarte jaar? Het zou fijn zijn als je deze vraag beantwoordt alsof je het verhaal nog niet gelezen hebt. 

1d. Wat zijn je gevoelens en ideeën bij de titel nadat je het boek hebt gelezen? Vind je het een mooie/ passende titel? En heel gemeen.....als je een andere titel moest kiezen. Welke zou dat worden en waarom?



Reacties op: Vraag 1: Cover en titel