Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Stel een vraag aan PJ Pancras

op 15 maart 2019 door

PJ Pancras, ook bekend als Firma Tacker & Tape, is een Amsterdams schrijversduo. Pamela Pancras is klinisch psycholoog gespecialiseerd in de behandeling van PTSS. Jeroen werkt als stafadviseur ICT in een Academisch Ziekenhuis.

In een afwisselend bizarre en scherpzinnige stijl verweven zij het alledaagse met het tragische en verhevene, uitmondend in een mix van SF en ‘near fiction gonzo’. De door hen beschreven toekomst is vreemd, maar  overtuigend en geloofwaardig.

In 2016 bereikte hun debuutroman Planet Paradroid, waarin zij de relatie tussen bewuste artificiële intelligentie en empathie onderzoeken, de nummer één positie van ‘de SF most wanted lijst’ van lezerscommunity Hebban.

Het boek werd in het Engels vertaald in 2017.

In maart 2018 publiceerde PJ Pancras een kort verhaal over mind traveling getiteld Karma Hack in het online magazine 2.3.74. Het magazine wordt twee keer per jaar uitgegeven door Lebowski Publishers om Nederlandse en Vlaamse auteurs te presenteren die Grounded SF schrijven.

0c4a690aae12fa9f637de5f266a7e3cf.jpg

Stel je vraag

Onder dit artikel kun je al je vragen over IMOJIMAN stellen. Houd rekening met spoilers in je vraagstelling.

Het vervolg op Planet Paradroid met de titel IMOJIMAN is in maart 2019 uitgebracht in 6 verschillende boekomslagen.



Reacties op: Stel een vraag aan PJ Pancras

Meer informatie

Gerelateerd

Over

PJ Pancras

PJ Pancras

PJ Pancras, ook bekend als Firma Tacker & Tape, is een Amsterdams schrijversduo....