Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vragen aan Judith Visser

op 08 juli 2016 door

96aa11e8393be0caa000af3da32da2a3.jpgJudith Visser (1978) debuteerde in 2006 met Tegengif, waarmee zij de award voor het Beste Rotterdamse Boek won. Het boek bereikte een achtste druk. Hierna schreef zij nog negen andere boeken, waarmee ze verschillende prijzen won, waaronder Beste Vrouwenthriller van 2009 voor Oversteken. Haar psychologische thriller Stuk werd in 2009 genomineerd voor De Gouden Strop, en bereikte een tiende druk. Het boek werd uitgevoerd als theatervoorstelling en is ook verfilmd.

In 2014 verscheen haar tiende boek: Vreemden in de nacht. In hetzelfde jaar werkte Visser met een groot aantal andere auteurs mee aan de verzamelbundel dierenverhalen: Meliefje, meliefje, waarvan de opbrengst ging naar Melief, een stichting die uitgerangeerde dieren opvangt.

Judith Visser schrijft thrillers en won hiermee verschillende prijzen. De verfilming van Stuk, waarmee zij in 2009 genomineerd werd voor De Gouden Strop, draait vanaf juni 2014 in de bioscoop. In mei 2014 verscheen bij uitgeverij Anthos Judiths nieuwste thriller: Vreemden in de nacht.

Vissers boeken zijn fictief, maar bevatten ook autobiografische elementen. 
Haar eerste roman, In seizoenen, verscheen in januari 2015.

Heb jij een vraag aan Judith?

Judith zal gedurende deze leesclub vragen van haar lezers beantwoorden. Jullie dus! Heb jij een leuke vraag, laat hem dan onder dit artikel achter.Reacties op: Vragen aan Judith Visser

Meer informatie

Over

Judith Visser

Judith Visser

Judith Visser is schrijver van tot nu toe dertien boeken en een reeks korte verh...