Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Noorderlicht van Mariska Overman

op 15 februari 2021 door

Deze maand verschijnt het nieuwste spannende boek van Mariska Overman, Noorderlicht, waarin vier mensen met een bijzondere bedoeling bijeen zijn gekomen in Noorwegen. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub! 

Mariska Overman schrijft non-fictie, (historische) romans en thrillers. In 2021 verschijnen er maar liefst twee boeken van haar hand, waarvan de thriller Noorderlicht in februari. Ze neemt de lezer mee naar de ijzige winterkou van het hoge noorden, waar vier mensen uit verschillende landen samenkomen na een ontmoeting op een online forum. Na een eerste trilogie is dit de tweede op zichzelf staande thriller van Overman. 

Noorderlicht

Noor is Nederlands. Frode is Deens. Magnus is Engels. Katja is Duits. Ze hebben elkaar ontmoet op een online literair forum. Een van hen had een idee. Nu bevinden ze zich op een zeilschip in de ijzige winterkou van Noorwegen. Net als de andere passagiers zijn ze op zoek naar het befaamde noorderlicht. Maar ze zijn ook op zoek naar een slachtoffer: iemand moet dood. Dat hebben ze afgesproken. Maar zo simpel blijkt het niet te zijn.

Leesfragment

Zou Noorderlicht weleens het boek kunnen zijn waar je jezelf in wilt verliezen? Lees hieronder alvast een voorproefje van de thriller! Spreekt het fragment je aan? Schrijf je dan direct in voor de leesclub.

Lees hier de eerste vier hoofdstukken



Reacties op: Noorderlicht van Mariska Overman

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Mariska Overman

Mariska Overman

Mariska Overman is schrijfster. In februari 2024 verscheen bij uitgeverij Kluitm...