Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Stel een vraag aan Bronja Hoffschlag

op 16 oktober 2018 door

Bronja Hoffschlag (1981) woont in Rotterdam. Zij begon in haar tienerjaren met schrijven en experimenteren met taal, stijl en perspectieven. Na haar studie had zij een aantal uiteenlopende baantjes, totdat ze in 2008 als receptioniste bij een groot import- en exportbedrijf terecht kwam. In 2013 debuteerde ze met het eerste deel in de Project X trilogie: de psychologische thriller, De Dode Kamer, waarmee ze de Hebban Crimezone Debuutprijs 2014 won. Het vervolg, De Skinner Methode, verscheen in 2015. Het laatste deel in de trilogie verschijnt in 2019.

Ook schreef Hoffschlag de thrillernovelle Snuff (2014), de roman P.I.D. (2017) en werkte zij als tekstschrijver mee aan het album Nightmares (2016) en de EP P.I.D.(2018) van de heavy metalband Burning.

Stel je vraag

Heb jij een spannende, boeiende, leuke vraag over P.I.D., stel hem dan onder dit artikel. Pas nog wel een klein beetje op met spoilers in je vraagstelling.



Reacties op: Stel een vraag aan Bronja Hoffschlag

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Bronja Hoffschlag

Bronja Hoffschlag

Bronja Hoffschlag (1981) woont in Rotterdam. Zij begon in haar tienerjaren ...