Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Prachtig gebroken van Ad van de Lisdonk

op 28 oktober 2020 door

Ad van de Lisdonk debuteerde in 2013 bij uitgeverij De Crime Compagnie met Het Amazoneverbond, het eerste boek in wat uiteindelijk de ‘Amazone’-trilogie zou worden. In 2020 verscheen Prachtig gebroken, eerst als driedelige Kobo Original, maar vanaf deze maand ook verkrijgbaar als papieren boek. Op Hebban lees je een sneak preview en kun je je inschrijven voor de leesclub die we organiseren!

Ad van de Lisdonk schreef al vroeg korte verhalen en publiceerde zijn eerste in 1989. Dat moedigde hem aan om de tekst ook op te sturen naar een ander tijdschrift, dat het echter niet plaatste. Hierdoor leerde hij om niet te snel te denken dat iets goed genoeg is voor publicatie, om zichzelf hieraan te herinneren heeft hij zelfs de afwijzing bewaard.

Het ontmoedigde hem niet, zoals blijkt uit de meerdere boeken die hij inmiddels heeft gepubliceerd. De 'Amazone'-trilogie bestaat uit Het Amazoneverbond, Het Amazone offensief en Het Amazone conflict en werd in 2016 afgerond. Ook schreef hij in 2018 onder het pseudoniem Henry Adam de tiendelige serie 'Alias Kylix' voor Storytel. In 2020 kan daar Prachtig gebroken aan worden toegevoegd.

Prachtig gebroken

Kunstdetective Kennedy Lincoln is tijdens een welverdiende vakantie in Zuid-Frankrijk aan het bijkomen van een stukgelopen relatie. Wanneer op een rommelmarkt een bebloede en verwarde man, zonder dat ze het merkt, iets in haar tas stopt, staat haar vakantie én haar leven op zijn kop. Ze blijkt ongewild in het bezit te zijn gekomen van een wapen dat zowel regeringen als terroristen tegen elke prijs in handen willen krijgen…

Leesfragment

De thrillers van Van de Lisdonk onderscheiden zich door hun filmische stijl. Het zijn actierijke avonturenverhalen rondom actuele thema’s, voor liefhebbers van Dan Brown en Jeroen Windmeijer. Benieuwd? In het onderstaande fragment lees je alvast de eerste bladzijden.

Lees de eerste 3 hoofdstukken



Reacties op: Prachtig gebroken van Ad van de Lisdonk

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Ad van de Lisdonk

Ad van de Lisdonk

De Nederlandse auteur Ad van de Lisdonk (1964) schreef in zijn jeugd al vele kor...